DÍJAINK

       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Elérhetőségek

Gyereksport-szer Kft.
H-P 10-18 h között. T:0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. Interspar áruházon belül, főbejárattól jobbra az első üzlet.
H-P 10-18 h között. 

Facebook oldalunk

Látogató számláló

2
5
3
1
0
7
9

Fizetési megoldás

Szűrés

Manufacturer
Ean
Delivery time

Blog

2022.06.15 13:06

Jóga matracok nagy választékban

 

Vitathatatlan, hogy mára a jóga az egyik legnépszerűbb mozgásforma lett. Hogy miért? Mert egyszerre mozgatja át a testet, miközben segít a feltöltődésben és a stresszkezelésben is. Mert kortól és nemtől függetlenül bárki elkezdheti úgy is, hogy ahhoz semmiféle sportelőélet nem szükséges. Mert rengeteg válfaja van, így az is megtalálhatja benne a számításait, aki ülőmunka miatt szenved hát- és derékfájásban, de az is elégedetten terítheti le a jóga matracát, aki csak némi légző és lazító gyakorlatot szeretne végrehajtani. Mindegy, hogy lelkes amatőrről vagy hajlékony profiról van szó, a jógában mindenki örömét leli.

Sportoló gyermek

 

Se szeri, se száma azoknak az egészségügyi, fejlődési és lelki okoknak, amik miatt kiemelten fontos gyermekkorban is a rendszeres testmozgás és a sport. Bár a legkisebbeknél amolyan velük született tulajdonság ez, gondoljunk csak a folyton izgő-mozgó, boldog gyerkőcökre, mégis idővel valamelyest a kicsik mozgás iránti lelkesedése megkopik.

Hullahopp karikák széles választékban

A hagyományos csípő- és derékformáló edzéseket megterhelőnek, egyhangúnak érzed? Nehezen tudsz szabadulni a télen felszedett és deréktájt megragadt párnácskáktól? Mindjárt itt a strandszezon, de egyelőre még semmit nem tettél a hőn áhított bikinialakért? Gond egy szál sem, akkor a hullahoppkarikás edzést neked találták ki. Ideje kipróbálnod, mert ez nem csak egy hatékony mozgásforma, de még szórakozató is!

fészekhinta nagy választékban!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy az otthonunkhoz kert is tartozik, vétek lenne nem kihozni belőle a maximumot. Kialakíthatunk egy veteményest, ahol kedvünkre termeszthetünk zöldséget-gyümölcsöt, lehet grillezőnk, felállíthatunk medencét, de ami talán a legfontosabb: néhány izgalmas kerti játékkal és eszközzel a gyerekek kedvenc helyévé varázsolhatjuk a kertet, akik így rengeteg időt töltenek majd mozgással a friss levegőn. Fogadjátok szeretettel hasznos tippjeinket!

2022.02.23 09:22

Kéz-és lábsúlyok

Egy egykilós csukló és bokasúly láttán sokan könnyelműen csak legyintenek, mert elsőre semmi megerőltetőt nem gondolnak mögé. A karokra-lábakra tépőzáras megoldással rögzíthető súlyok viszont nem véletlenül indulnak 250 grammtól és növekednek 250 grammonként.  Aki még nem próbálta a kéz- és lábsúlyos edzést, jobb, ha indulásnál a lehető legkisebb súllyal kezd kísérletezni.