DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 10-17:45 h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 10-17:45 h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
9
7
5
9
8
1
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

Blog

TSMT eszközök széles választékban

 

Ha rendszeres vásárlója vagy a Gyereksport-szer Kft. termékeinek, talán már neked is feltűnt, hogy külön kategóriát hoztunk létre a TSMT tornához használható eszközöknek. A köznyelvben okosító tornaként is ismert mozgásforma jó hatással van a legkisebbek idegrendszer-érettségére, miközben a TSMT tornagyakorlatok jelentősen fejleszthetik a gyermekek nagy- és finommozgásait. Szeretnél többet tudni a témáról? Olvass tovább, hiszen összefoglaltuk a legfontosabb információkat!

Gyerek görkorcsolyák nagy választékban

 

Soha nem késő bevezetni a mindennapokba az aktív testmozgást. Ha a te újévi fogadalmad is az volt, hogy 2024-ben majd több időt, energiát szánsz a rendszeres sportolásra, van egy jó hírünk: felnőtt- és gyereksportszereket forgalmazó webáruházunk kínálatáról beszerezheted a legjobb sporteszközöket, mi több, mindezt pénztárcabarát módon teheted.

Kettlebell, füles súlyzó hatalmas választékban

 

Bár pár évtizeddel ezelőtt még ritkán lehetett látni füles súlyzót, a kettlebell ma már nem csak az edzőtermek elmaradhatatlan kelléke, de az otthoni edzésekhez is egyre többen választják. Vajon miért olyan népszerű ez a különleges súlyzó, és miért érdemes bevonni a gyerekek testedzéseibe is?

Sporteszközök otthoni edzéshez

 

Ha a téli hideg miatt már nehezebben veszed rá magad egy szabadtéri edzésre, vagy ha a sötét, hűvös délutánokon, már nem szívesen indulsz el az edzőterembe, választhatod az otthoni sportolást is. A hatékony testmozgáshoz igazából nincs is másra nagyon szükséged, mint eltökéltségre, egy jó és változatos edzéstervre és természetesen – olykor – néhány praktikus sporteszköz is jól jöhet.

Trambulin rugóvédő téli tároláshoz

 

Ebben a blogbejegyzésben összefoglaltuk Önnek, hogy a kerti sportszereket milyen eszközökkel és módszerekkel tudjuk megvédeni az időjárás viszontagságaitól a téli hónapok során.

Bordásfal és egyéb tornatermi felszerelés

 

A jól felszerelt, modern tornatermek ismérve, hogy ott minden típusú sporttevékenységhez, mozgásformához találni megfelelő kiegészítőt, sportszert. Fontos, hogy a gyerekek tudatába minél jobban beépüljön, hogy a rendszeres testmozgás és a sport nem a kötelező rossz, hanem az a szabadidős tevékenység, ami egyaránt hozzájárul a fizikai és a szellemi jólétükhöz is.

Polifoam hatalmas választékban

 

Akár otthoni tornáról, fejlesztő gyakorlatok végzéséről, jógázásról, strandolásról vagy éppen sátorozásról van szó, egy jó minőségű polifoam nagy segítségül szolgálhat. De vajon melyek azok a szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásánál?

Strandoláskor is praktikus sporteszközökkel

 

Ha nyár, akkor strandolás, és ha strandolás, akkor szórakozás – ez azonban nem jelenti azt, hogy a strandon töltött idő haszontalan játékkal kell, hogy teljen. Érdemes a lubickolás mellé olyan sporteszközöket választani, amelyekkel a móka egyben fejleszti a testi egészséget is. Lássuk, mit ajánlunk az idei szezonra!

Közös gördeszkázás, focizás a családdal

 

Minőségi idő együtt – minden család életében különösen nagy jelentősége van a közösen eltöltött időnek. Az együtt megélt dolgok nem csak erősítik az érzelmi kötődést, de közelebb is hozzák egymáshoz a családtagokat. Ideális esetben a família tagjai nem csak esténként, az asztal körül, egy közösen elfogyasztott vacsora mellett találkoznak egymással, hanem közös érdeklődési körük, hobbijaik is vannak.

bordásfal otthonra is

 

Ugyan a bordásfalról és a különböző vastagságú tornaszőnyegekről elsőre egy jól felszerelt tornaterem vagy edzőterem jut az eszünkbe, manapság már otthonra is bármikor beszerezhetünk egyet-egyet ezekből a sporteszközökből is.

Szabadtéri jóga, jóga matracon

 

A hosszú, borongós, szürke tél után mindenkit felüdüléssel tölt el a tavasz érkezése. Az újjáéledő természet, a langymeleg levegő és az egyre több napsütés érezhetően pozitív hatást gyakorol a lelkünkre és a testünkre, mentális és fizikai teljesítményünk is megnő. Ilyenkor lelkesebbek és céltudatosabbak vagyunk, és újult erővel végezzük megszokott tevékenységeinket, többek között az egészségünket és jóllétünket támogató szabadidős mozgást, sportolást is. Itt az ideje tehát, hogy a négy fal közül kivonuljunk a szabad levegőre!

Közös mozgás a családdal otthon

 

Az egészséges felnövéshez a gyerekeknek szükségük van a kezdeti években való élvezettel teli és magabiztos játékra. Ha gyermekek környezete ingerekben és a mozgásra való lehetőségben gazdag, nem csak fizikai, de intellektuális, pszichológiai és érzelmi fejlődésük is sikeresebb lehet.

Otthon mozog az egész család

 

A rendszeres testedzés elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz – aki egész életében sportol, pontosan tudhatja. Éppen ezért fontos, hogy a gyermekeket már kisebb kortól, játékos módon szoktassuk hozzá a mozgáshoz akár otthon is elvégezhető, egyszerű, mégis fejlesztő gyakorlatokkal.

Tornaszőnyegek hatalmas választékban

 

Emlékszel még a testnevelés órákon feltűnő, jellegzetes kék színű tornaszőnyegekre? Azokra, amiken a különféle talajgyakorlatokat végeztétek? A felüléseket, a bukfenceket, vagy megjelennek-e emlékeidben például a csúszásmentes ugródombok, amik a hagyományos tornaszőnyegeknél vastagabbak, masszívabbak voltak, hiszen tömörített szivacsból készültek, hogy ne üsd meg magad szertornázás közben?!

Gyerek görkorcsolyák széles választékban


Ha nem ismered a tökéletes gördeszka kiválasztásának szempontjait, nem vagy ezzel egyedül. Nem egy hagyományos szabadidős sporteszközről van szó, így nem meglepő, ha nem tudsz különbséget tenni skateboard és longboard között, de arról is keveset tudnak általában a vásárlók, hogy léteznek kifejezetten rehabilitációhoz, TSMT tornához (tervezett szenzomotoros tréninghez) kifejlesztett gördeszkák is.

Kettlebell kicsiknek és nagyoknak

 

Girja, harangsúly – megannyi elnevezése ismert a kettlebellnek, ami első ránézésre kicsit olyan, mint egy fogantyús ágyúgolyó (vasgömb). Ez az erőedzésben igen népszerű sporteszköz már nem csak az edzőtermek nélkülözhetetlen felszerelése, hanem bárki számára elérhető, így az otthoni edzéseknél is jó szolgálatot tehet ez a különleges fitneszeszköz. Dinamikai és kondicionáló edzésekhez ideális, de remek választás bizonyos rehabilitációs gyakorlatokhoz is.

2022.07.20 18:01

Trambulinok, trambulin rugóvédők nagy választékban

 

Elsőre nem tűnik bonyolultnak, hiszen evidencia, hogy trambulint – első sorban – méret és terhelhetőség szerint veszel. Vagyis, ha kerti trambulint vásárolsz, akkor a rendelkezésedre álló hely függvényében a 250 és 426 cm-es átmérőjű termékek között nézelődsz majd.

2022.06.15 13:06

Jóga matracok nagy választékban

 

Vitathatatlan, hogy mára a jóga az egyik legnépszerűbb mozgásforma lett. Hogy miért? Mert egyszerre mozgatja át a testet, miközben segít a feltöltődésben és a stresszkezelésben is. Mert kortól és nemtől függetlenül bárki elkezdheti úgy is, hogy ahhoz semmiféle sportelőélet nem szükséges. Mert rengeteg válfaja van, így az is megtalálhatja benne a számításait, aki ülőmunka miatt szenved hát- és derékfájásban, de az is elégedetten terítheti le a jóga matracát, aki csak némi légző és lazító gyakorlatot szeretne végrehajtani. Mindegy, hogy lelkes amatőrről vagy hajlékony profiról van szó, a jógában mindenki örömét leli.

Sportoló gyermek

 

Se szeri, se száma azoknak az egészségügyi, fejlődési és lelki okoknak, amik miatt kiemelten fontos gyermekkorban is a rendszeres testmozgás és a sport. Bár a legkisebbeknél amolyan velük született tulajdonság ez, gondoljunk csak a folyton izgő-mozgó, boldog gyerkőcökre, mégis idővel valamelyest a kicsik mozgás iránti lelkesedése megkopik.

Hullahopp karikák széles választékban

A hagyományos csípő- és derékformáló edzéseket megterhelőnek, egyhangúnak érzed? Nehezen tudsz szabadulni a télen felszedett és deréktájt megragadt párnácskáktól? Mindjárt itt a strandszezon, de egyelőre még semmit nem tettél a hőn áhított bikinialakért? Gond egy szál sem, akkor a hullahoppkarikás edzést neked találták ki. Ideje kipróbálnod, mert ez nem csak egy hatékony mozgásforma, de még szórakozató is!

fészekhinta nagy választékban!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy az otthonunkhoz kert is tartozik, vétek lenne nem kihozni belőle a maximumot. Kialakíthatunk egy veteményest, ahol kedvünkre termeszthetünk zöldséget-gyümölcsöt, lehet grillezőnk, felállíthatunk medencét, de ami talán a legfontosabb: néhány izgalmas kerti játékkal és eszközzel a gyerekek kedvenc helyévé varázsolhatjuk a kertet, akik így rengeteg időt töltenek majd mozgással a friss levegőn. Fogadjátok szeretettel hasznos tippjeinket!

2022.02.23 09:22

Kéz-és lábsúlyok

Egy egykilós csukló és bokasúly láttán sokan könnyelműen csak legyintenek, mert elsőre semmi megerőltetőt nem gondolnak mögé. A karokra-lábakra tépőzáras megoldással rögzíthető súlyok viszont nem véletlenül indulnak 250 grammtól és növekednek 250 grammonként.  Aki még nem próbálta a kéz- és lábsúlyos edzést, jobb, ha indulásnál a lehető legkisebb súllyal kezd kísérletezni.