DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 10-18h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 10-18h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
7
1
2
0
4
6
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

Blog

Szabadtéri jóga, jóga matracon

 

A hosszú, borongós, szürke tél után mindenkit felüdüléssel tölt el a tavasz érkezése. Az újjáéledő természet, a langymeleg levegő és az egyre több napsütés érezhetően pozitív hatást gyakorol a lelkünkre és a testünkre, mentális és fizikai teljesítményünk is megnő. Ilyenkor lelkesebbek és céltudatosabbak vagyunk, és újult erővel végezzük megszokott tevékenységeinket, többek között az egészségünket és jóllétünket támogató szabadidős mozgást, sportolást is. Itt az ideje tehát, hogy a négy fal közül kivonuljunk a szabad levegőre!

Közös mozgás a családdal otthon

 

Az egészséges felnövéshez a gyerekeknek szükségük van a kezdeti években való élvezettel teli és magabiztos játékra. Ha gyermekek környezete ingerekben és a mozgásra való lehetőségben gazdag, nem csak fizikai, de intellektuális, pszichológiai és érzelmi fejlődésük is sikeresebb lehet.

Otthon mozog az egész család

 

A rendszeres testedzés elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz – aki egész életében sportol, pontosan tudhatja. Éppen ezért fontos, hogy a gyermekeket már kisebb kortól, játékos módon szoktassuk hozzá a mozgáshoz akár otthon is elvégezhető, egyszerű, mégis fejlesztő gyakorlatokkal.

Tornaszőnyegek hatalmas választékban

 

Emlékszel még a testnevelés órákon feltűnő, jellegzetes kék színű tornaszőnyegekre? Azokra, amiken a különféle talajgyakorlatokat végeztétek? A felüléseket, a bukfenceket, vagy megjelennek-e emlékeidben például a csúszásmentes ugródombok, amik a hagyományos tornaszőnyegeknél vastagabbak, masszívabbak voltak, hiszen tömörített szivacsból készültek, hogy ne üsd meg magad szertornázás közben?!

Gyerek görkorcsolyák széles választékban


Ha nem ismered a tökéletes gördeszka kiválasztásának szempontjait, nem vagy ezzel egyedül. Nem egy hagyományos szabadidős sporteszközről van szó, így nem meglepő, ha nem tudsz különbséget tenni skateboard és longboard között, de arról is keveset tudnak általában a vásárlók, hogy léteznek kifejezetten rehabilitációhoz, TSMT tornához (tervezett szenzomotoros tréninghez) kifejlesztett gördeszkák is.

Kettlebell kicsiknek és nagyoknak

 

Girja, harangsúly – megannyi elnevezése ismert a kettlebellnek, ami első ránézésre kicsit olyan, mint egy fogantyús ágyúgolyó (vasgömb). Ez az erőedzésben igen népszerű sporteszköz már nem csak az edzőtermek nélkülözhetetlen felszerelése, hanem bárki számára elérhető, így az otthoni edzéseknél is jó szolgálatot tehet ez a különleges fitneszeszköz. Dinamikai és kondicionáló edzésekhez ideális, de remek választás bizonyos rehabilitációs gyakorlatokhoz is.

2022.07.20 18:01

Trambulinok, trambulin rugóvédők nagy választékban

 

Elsőre nem tűnik bonyolultnak, hiszen evidencia, hogy trambulint – első sorban – méret és terhelhetőség szerint veszel. Vagyis, ha kerti trambulint vásárolsz, akkor a rendelkezésedre álló hely függvényében a 250 és 426 cm-es átmérőjű termékek között nézelődsz majd.

2022.06.15 13:06

Jóga matracok nagy választékban

 

Vitathatatlan, hogy mára a jóga az egyik legnépszerűbb mozgásforma lett. Hogy miért? Mert egyszerre mozgatja át a testet, miközben segít a feltöltődésben és a stresszkezelésben is. Mert kortól és nemtől függetlenül bárki elkezdheti úgy is, hogy ahhoz semmiféle sportelőélet nem szükséges. Mert rengeteg válfaja van, így az is megtalálhatja benne a számításait, aki ülőmunka miatt szenved hát- és derékfájásban, de az is elégedetten terítheti le a jóga matracát, aki csak némi légző és lazító gyakorlatot szeretne végrehajtani. Mindegy, hogy lelkes amatőrről vagy hajlékony profiról van szó, a jógában mindenki örömét leli.

Sportoló gyermek

 

Se szeri, se száma azoknak az egészségügyi, fejlődési és lelki okoknak, amik miatt kiemelten fontos gyermekkorban is a rendszeres testmozgás és a sport. Bár a legkisebbeknél amolyan velük született tulajdonság ez, gondoljunk csak a folyton izgő-mozgó, boldog gyerkőcökre, mégis idővel valamelyest a kicsik mozgás iránti lelkesedése megkopik.

Hullahopp karikák széles választékban

A hagyományos csípő- és derékformáló edzéseket megterhelőnek, egyhangúnak érzed? Nehezen tudsz szabadulni a télen felszedett és deréktájt megragadt párnácskáktól? Mindjárt itt a strandszezon, de egyelőre még semmit nem tettél a hőn áhított bikinialakért? Gond egy szál sem, akkor a hullahoppkarikás edzést neked találták ki. Ideje kipróbálnod, mert ez nem csak egy hatékony mozgásforma, de még szórakozató is!

fészekhinta nagy választékban!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy az otthonunkhoz kert is tartozik, vétek lenne nem kihozni belőle a maximumot. Kialakíthatunk egy veteményest, ahol kedvünkre termeszthetünk zöldséget-gyümölcsöt, lehet grillezőnk, felállíthatunk medencét, de ami talán a legfontosabb: néhány izgalmas kerti játékkal és eszközzel a gyerekek kedvenc helyévé varázsolhatjuk a kertet, akik így rengeteg időt töltenek majd mozgással a friss levegőn. Fogadjátok szeretettel hasznos tippjeinket!

2022.02.23 09:22

Kéz-és lábsúlyok

Egy egykilós csukló és bokasúly láttán sokan könnyelműen csak legyintenek, mert elsőre semmi megerőltetőt nem gondolnak mögé. A karokra-lábakra tépőzáras megoldással rögzíthető súlyok viszont nem véletlenül indulnak 250 grammtól és növekednek 250 grammonként.  Aki még nem próbálta a kéz- és lábsúlyos edzést, jobb, ha indulásnál a lehető legkisebb súllyal kezd kísérletezni.