Szűrés
Ár
2 999 Ft - 34 790 Ft
DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 9-17:45 h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 9-17:50 h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
9
5
1
0
8
6
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

Trambulin rugóvédők


Trambulin rugóvédők UV-álló bevonattal

A trambulin rugóvédő kiválasztásánál fokozottan ügyelj arra, hogy csakis a trambulinodhoz megfelelő, méretben, kialakításban passzoló terméket vegyél! Trambulin rugóvédő palettánk rendkívül széles, így többféle méretből is válogathatsz. Legtöbb termékünk UV-védelemmel van ellátva, így a tűző napsütés sem tud könnyen kárt tenni a termékekben. Ha kiváló ár-érték arányú rugóvédőket keresel, nálunk jó helyen jársz – böngéssz webshopunkon, rendelj online pár kattintással!


Sorrend:


Sorrend:

Trambulin rugóvédő a biztonságos mozgásért

A trambulin rugóvédő elnevezés egy kicsit becsapós, hiszen elsősorban nem a rugókat védi, hanem a trambulin használóját óvja a sérülésektől. A trambulinozás remek szórakozás, kiváló fejlesztőmódszer és izgalmas sport is, de a veszélytelen használatnak vannak feltételei – az egyik az, hogy a rendkívül erős fémrugókat megfelelő vastagságú és azokra tökéletesen illeszkedő takaró fedje.

A legtöbb trambulin a szabadban áll, és ki van téve az időjárás viszontagságainak, így fokozottan ajánlott olyan anyagból készült kiegészítő termékeket beszerezni, amelyek jól bírják a napsugárzást, vagyis UV-állók. Webáruházunk kínálatában pont ilyen megbízható, jó minőségű termékek között válogathatsz.

Keresd meg a megfelelő átmérőjű terméket, tedd kosárba, és rendeld meg kedvező áron, remek szállítási feltételekkel!