Kategóriák

Kategóriák

DÍJAINK

       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Elérhetőségek

Gyereksport-szer Kft.
Tel.: hívható H-P 9-18 h között 0626300688 (a telefont sajnos nem tudjuk sem 9 előtt sem 18 h után és hétvégén sem felvenni)
Amennyiben nem ér el minket kérjük küldjön emailt.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. (Interspar áruházon belül, főbejárattó jobbra az első üzlet)
H-P 9-18h között, a helyszínen csak KP fizetés lehetséges.
Webáruház: 
www.gyereksportszer.hu

Facebook oldalunk

Látogató számláló

2
3
1
5
6
7
4

Fizetési megoldás

Tornaszőnyegek


Tornaszőnyeget vásárolnál nagyobb tételben? Kifejezetten bukfenc vagy tatami szőnyeget keresel? Régi tornaszőnyeged huzatja megkopott, lyukas, és lecserélnéd azt egy újabbra? Bármilyen okból is kerested fel webshopunkat, itt jó helyen jársz. Óriási raktárkészletünkön magas minőségű tornaszőnyegeket és egyéb hasznos kiegészítőket is találsz. Tekintsd meg termékeinket, és vidd haza a kedvenceidet!
A tornaszőnyeg igazi fogyókellékUgye, hogy számodra is elképzelhetetlenek a testnevelésórák színes tornaszőnyegek nélkül? Viszont az idő vasfoga és a rendszeres igénybevétel viszonylag gyorsan nyomot hagy ezeken a szőnyegeken, amik lyukason, kopottan már nem csak esztétikai szempontból használhatatlanok, de sokszor funkciójukat sem képesek már betölteni.
Ha már van saját tornaszőnyeged, nagy valószínűséggel a sport, a testmozgás elkötelezett híve vagy. Mindegy, hogy délutánonként egy aerobik videóra gyakorolsz, vagy reggelente jógával indítod a napot, egy jó tornaszőnyegre mindenképp szükséged lesz. Ha el is jársz otthonról, és inkább a kollektív gyakorlást részesíted előnyben akkor is jól jön, ha van saját szőnyeged. A legtöbb helyen biztosítják az alapfelszerelést, azonban azért, hogy igazán komfortosan érezhesd magad, jobban teszed, ha a jól bejáratott szőnyegedet viszed magaddal bármerre is mész.

Bukfenc, tatami és más tornaszőnyegek nagy választékát találod itt – ismerd meg közelebbről is termékeinket, rendelj online akár nagyobb tételben is, és élj a házhoz szállítás kényelmes lehetőségével!

Személyes átvétel kizárólag értesítés után! (Interspar Áruházon belül)