Kategóriák

DÍJAINK

       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Elérhetőségek

Gyereksport-szer Kft.

A nyári szabadságolások idején
Július 1-től Augusztus 31-ig a telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
A fenti időszakban ha kérdése, észrevétele lenne, kérjük küldjön emailt.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. Interspar áruházon belül, főbejárattó jobbra az első üzlet.
H-P 10-18 h között. 

Facebook oldalunk

Látogató számláló

2
3
7
2
7
5
6

Fizetési megoldás

Görkorcsolyák


Gyerek görkorcsolyák szuper minőségben

A görkorcsolyázás tipikusan az a sport, amiből sosem nő ki az ember. Egy görkorcsolya kiválasztásánál alapvető, hogy kényelmes legyen, tartsa a bokát, és tegye lehetővé a biztonságos száguldást. Webshopunkban a hagyományos változatok mellett jégkorcsolyává alakítható modelleket is találsz, így egy télen-nyáron használható sporttermékkel gazdagodhatsz. Természetesen más típusú korcsolyára van szükség egy kezdő és egy haladó esetében. Ha nem vagy biztos a választásban, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!


Sorrend:

-18%
ÚJ
-14%

Sorrend:

Gyerek görkorcsolyával a jobb egyensúlyérzékért


Szinte mindannyian emlékszünk életünk első görkorcsolyára. Az első próbálkozásokra, az egyensúlyozásra, a nagy fenékre huppanásokra, és természetesen arra a pár méterre, amit már egyedül tudtunk megtenni botladozás és esés nélkül.
A kilencvenes évek előtt még szinte teljesen ismeretlenek voltak az egysoros görkorik, így csakis kétsorosokkal találkozhattunk, majd idővel bekerültek a köztudatba ezek a modernebb, kicsit sportosabb kiadások is. Mára viszont bármelyik típusból beszerezhetünk a gyerkőcnek vagy magunknak egy párat, hiszen mindkét fajtából akadnak szép számmal a népszerű sportszerek piacán.
A gyerek görkorcsolyák korosztálytól és nemtől függetlenül szórakoztató időtöltést jelentenek a lurkóknak. Remek szabadidős tevékenység, ami fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét, és jól át is mozgatja őket. A készletünkön levő modellek között igazi spéci darabok is vannak, olyanok, amik nem csak állíthatóak – így biztosan kényelmesen rögzíthetőek még a legkisebb lábakra is –, de akadnak virtuális polcainkon olyasféle termékek is, amiket csak 2 in 1-ként emlegetünk. Ezek azok, amik nemcsak gyerek görkorcsolyaként, hanem némi átalakítás után jégkorcsolyaként is használhatóak. Ugye milyen jól hangzik?

Ne habozz, csapj le valamelyikre!


Személyes átvétel kizárólag értesítés után! (Interspar Áruházon belül)