Kategóriák

DÍJAINK

       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Elérhetőségek

Gyereksport-szer Kft.
Tel.: hívható 9-18 h között 0626300688 (a telefont sajnos nem tudjuk sem 9 előtt sem 18 h után felvenni)
Amennyiben nem ér el minket kérjük küldjön emailt.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. (Interspar áruházon belül, főbejárattó jobbra az első üzlet)
H-P 9-18h között, a helyszínen csak KP fizetés lehetséges.
Webáruház: 
www.gyereksportszer.hu

Látogató számláló

2
1
6
8
2
1
9

Fizetési megoldás

Görkorcsolyák


Gyerek görkorcsolyák szuper minőségben

A görkorcsolyázás tipikusan az a sport, amiből sosem nő ki az ember. Egy görkorcsolya kiválasztásánál alapvető, hogy kényelmes legyen, tartsa a bokát, és tegye lehetővé a biztonságos száguldást. Webshopunkban a hagyományos változatok mellett jégkorcsolyává alakítható modelleket is találsz, így egy télen-nyáron használható sporttermékkel gazdagodhatsz. Természetesen más típusú korcsolyára van szükség egy kezdő és egy haladó esetében. Ha nem vagy biztos a választásban, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!


Sorrend:

-18%
ÚJ
-17%
ÚJ
-18%
ÚJ
-22%
-14%
 

prev
12
next

Sorrend:

Gyerek görkorcsolyával a jobb egyensúlyérzékért


Szinte mindannyian emlékszünk életünk első görkorcsolyára. Az első próbálkozásokra, az egyensúlyozásra, a nagy fenékre huppanásokra, és természetesen arra a pár méterre, amit már egyedül tudtunk megtenni botladozás és esés nélkül.
A kilencvenes évek előtt még szinte teljesen ismeretlenek voltak az egysoros görkorik, így csakis kétsorosokkal találkozhattunk, majd idővel bekerültek a köztudatba ezek a modernebb, kicsit sportosabb kiadások is. Mára viszont bármelyik típusból beszerezhetünk a gyerkőcnek vagy magunknak egy párat, hiszen mindkét fajtából akadnak szép számmal a népszerű sportszerek piacán.
A gyerek görkorcsolyák korosztálytól és nemtől függetlenül szórakoztató időtöltést jelentenek a lurkóknak. Remek szabadidős tevékenység, ami fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét, és jól át is mozgatja őket. A készletünkön levő modellek között igazi spéci darabok is vannak, olyanok, amik nem csak állíthatóak – így biztosan kényelmesen rögzíthetőek még a legkisebb lábakra is –, de akadnak virtuális polcainkon olyasféle termékek is, amiket csak 2 in 1-ként emlegetünk. Ezek azok, amik nemcsak gyerek görkorcsolyaként, hanem némi átalakítás után jégkorcsolyaként is használhatóak. Ugye milyen jól hangzik?

Ne habozz, csapj le valamelyikre!