Kategóriák

DÍJAINK

       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Elérhetőségek

Gyereksport-szer Kft.

A nyári szabadságolások idején
Július 1-től Augusztus 31-ig a telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
A fenti időszakban ha kérdése, észrevétele lenne, kérjük küldjön emailt.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. Interspar áruházon belül, főbejárattó jobbra az első üzlet.
H-P 10-18 h között. 

Facebook oldalunk

Látogató számláló

2
3
5
7
6
8
9

Fizetési megoldás

INGYENES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

Nekünk nemcsak az fontos, hogy a gyerekek eleget és megfelelő módon mozogjanak, hanem az is, hogy termékeink a lehető legzökkenőmentesebben jusson el hozzátok. Ha szeretnétek ingyen, személyesen átvenni a megrendelt termékeket – legyen az gyerek görkorcsolya, tormaszőnyeg vagy bármi más –, Szentendrén és Budapest egyes pontjain is megtehetitek ezt adott időpontokban. Válasszátok ki azt, amelyik számotokra a leginkább megfelelő, és így a szállítási költségtől is eltekintünk!

 

SZENTENDREI SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (készpénzes fizetéssel), ha kártyával fizetne, kérjük azt válassza már a rendelés ladásakor.
Szentendrei üzletünk: 2000 Szentendre Dobogókői út 7. INTERSPAR ÁRUHÁZON BELÜL.
 A termékekért csak értesítés után (SMS vagy telefon) jöjjön nyitvatartási időben. H-P 9-18h

Budapest XIV. ker. Bosnyák tér 4 "Műszaki leértékelt áruk Boltja"előtt a fehér színű Renault Master furgont kell keresni. Csütörtökönként 10:45-11:00 között. Ingyenes, csak a termék árát kell fizetni! 

 

Budapest III.kerületben Szerdán 10:45-11:00 között a Flórián téri üzletközpont melletti sorompós parkolón belül kell keresni az Grafit színű Ford Mondeo-t (MOP rendszám) Ingyenes, csak a termék árát kell fizetni! 

Valamint Hétfőn 16:00 -16:15 között a Budafoki út 111-113 alatt lévő ÖMV benzinkút mögött (pórszívónál) a fehér színű Renault Master furgont kell keresni. Ingyenes, csak a termék árát kell fizetni!

Személyes átvételre, termékért csak akkor jöjjön, ha már telefonon vagy SMS-ben jeleztük Önnek, hogy a termék átvehető. Kiértesített rendelésből a termékeket maximum 2 hétig tartjuk utána töröljük a rendelést.

Személyes átvétel kizárólag értesítés után! (Interspar Áruházon belül)