DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 9-17:45 h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 9-17:50 h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
9
5
0
8
8
5
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

INGYENES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

Nekünk nemcsak az fontos, hogy a gyerekek eleget és megfelelő módon mozogjanak, hanem az is, hogy termékeink a lehető legzökkenőmentesebben jusson el hozzátok. Ha szeretnétek ingyen, személyesen átvenni a megrendelt termékeket – legyen az gyerek görkorcsolya, tormaszőnyeg vagy bármi más –, Szentendrén és Budapest egyes pontjain is megtehetitek ezt adott időpontokban. Válasszátok ki azt, amelyik számotokra a leginkább megfelelő, és így a szállítási költségtől is eltekintünk!

Szentendrei üzletünk

A termékekért csak értesítés után (SMS vagy telefon) jöjjön nyitvatartási időben. H-P 9-17:50 -ig.

SZENTENDREI SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (készpénzes fizetéssel),vagy átutlással fizetne, kérjük azt válassza már a rendelés ladásakor. (Bankártyás fizetés jelenleg szünetel)
Szentendrei üzletünk: 
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.

 

Szentendrei Telephely

 

Bosnyák téri átadási pont (Csak csütörtök 10:45-11 óra között)

Budapest XIV. ker. Bosnyák tér 4 "Műszaki leértékelt áruk Boltja"előtt a fehér színű Renault Master furgont kell keresni. Csütörtökönként 10:45-11:00 között. Ingyenes, csak a termék árát kell fizetni! 

Csak készpénben tudnak fizetni.

 

Flórián téri átadási pont (Csak szerdánként 10:45-11 óra között)

Budapest III.kerületben Szerdán 10:45-11:00 között a Flórián téri üzletközpont melletti sorompós parkolón belül kell keresni a zöldeskék színű Suzuki Wagon R-t (JXL rendszám) Ingyenes, csak a termék árát kell fizetni!

Csak készpénben tudnak fizetni.

Budafoki úti átadási pont (Csak hétfőn 16-16:15 között)

Valamint Hétfőn 16:00 -16:15 között a Budafoki út 111-113 alatt lévő ÖMV benzinkút mögött (pórszívónál) a fehér színű Renault Master furgont kell keresni. Ingyenes, csak a termék árát kell fizetni!

Csak készpénben tudnak fizetni.

Személyes átvételre, termékért csak akkor jöjjön, ha már telefonon vagy SMS-ben jeleztük Önnek, hogy a termék átvehető. Kiértesített rendelésből a termékeket maximum 2 hétig tartjuk utána töröljük a rendelést.