DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 9-17:45 h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 9-17:50 h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
9
5
0
9
3
3
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

Polifoam szőnyegek, matracok. ülőpárnák


Minőségi polifoamok túrához, tornához

A minőségi polifoamok nagy előnye, hogy sokféleképpen felhasználhatóak. Kirándulások, sátorozások alkalmával és különféle sportolási tevékenységeknél, tornaszőnyegként. Webshopunk áruválasztékán többféle színben és méretben találsz strapabíró polifoamokat, illetve ülőpárnákat. Változatos fizetési opciókkal és többféle átvételi lehetőséggel várunk. Nézd meg kínálatunkat és rendeld meg a kedvenceidet jutányos áron! Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!


Sorrend:


Sorrend:

Polifoam, a hasznos sport- és úti társ

A polifoam egy habalapú anyag, ami rendkívül sok területen használatos a csomagolástól kezdve a szigetelésen át egészen a testmozgásig. Számos sportág és szabadidős tevékenység elengedhetetlen eszköze, így nemcsak a sportklubokban és tanintézményekben, hanem szinte minden háztartásban is tartanak belőle a szükséges kivitelben és mennyiségben. A legtöbben valószínűleg sátorozáskor, kempingezéskor találkoznak vele, például nyaraláskor, vízi túrákon, zenei fesztiválokon, de tornázáshoz és jógázáshoz is nélkülözhetetlen.

Mivel nagyon sok célra használható, a polifoam matracok , szivacsok és párnák igencsak változatos kivitelben és formában érhetők el, közös tulajdonságuk viszont, hogy bel- és kültéren egyaránt alkalmazhatók, nagyon könnyen tisztíthatók, és strapabíróságukból adódóan kimondottan hosszú élettartamúak. Összetekerhető és összehajtogatható típusok között válogathattok webáruházunkban, és többféle vastagságból választhatjátok ki a célnak megfelelő termékeket. Egy- és kétrétegű matracokat is találtok virtuális polcainkon, és hogy teljes legyen az elégedettség, több termék esetében nagy színválasztékot is biztosítunk.

Amennyiben speciális matracra van szükséged, amely kedvező tulajdonságai miatt ideális a jógázáshoz, ismerd meg webáruházunk jóga matrac kínálatát is – válaszd ki a kedvencedet, és rendeld meg remek áron, gyors és pontos kiszállítással!