DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 9-17:45 h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 9-17:50 h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
9
5
0
7
1
5
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

CÉGÜNKRŐL

A Gyereksport-szer Kft.-t mi kisgyermekes szülők azért hoztuk létre, mert kiemelkedően fontosnak tartjuk gyermekeink mozgásra, sportra, s így egészségre nevelését. Webáruházunkban megtalálhatóak a különböző sportszerek (Trambulin, Pingpong, Korcsolya) amik mozgásra ösztönzik a gyermekeket és felnőtteket. A mai innovációra, technikai fejlődésre koncentráló világban egyre kevesebb idő jut a mozgásra. A mozgásszegény életmód a statisztikák alapján vezető oka a gyermekkori valamint a felnőtt elhízásnak és az ehhez kapcsolódó betegségek kialakulásának.

Mi negyvenesek vagyunk talán az utolsó generáció, amely emlékszik még az udvaron, a kertben, a játszótéren rendezett délutáni foci-, kosármeccsek izgalmára, kellemes fáradalmára, a „versengős” biciklizésekre, pingpong meccsekre, stb. ahol együtt mozgott, akár több generáció.

Célunk, hogy kínálatunk minden sportágat lefedjen, kis árréssel biztosítva a minőségi sportszer ellátást gyerekeink és felnőttek részére egyaránt. Webáruházunkat 2011. májusában indítottuk, azóta folyamatosan a legjobb ár/érték arányú sportszerekkel, játékokkal szélesítjük a kínálatot.

Amennyiben nem találnak egy terméket - folyamatosan bővülő kínálatunkban – kérjük jelezzék felénk, és mi mindent megteszünk, hogy maximálisan kielégítsük igényeiket. Észrevételeiket, javaslataikat szívesen vesszük.

 

 

Miért jó a gyermekeknek a rendszeres mozgás?

Ha gyermekkorban kezdjük a testmozgást, az csak és kizárólag az előnyünkre válhat, sőt, aki gyermekkora óta sportol, annak életre szóló élményei lesznek.

A mozgásformák, a sport és a velük járó fellépések, az élmények, a versenyek, a sikerélmények és a kudarcok hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez, és személyiségük kialakulásához.

A sportnak rengeteg pozitív hatása van a gyermekekre: ezek a fejlesztő játékok általános testi, lelki és szellemi fejlődést eredményeznek. Fejlesztik a testtudatosságot, javítják az önbecsülést és pozitívan hatnak a tanulmányi eredményekre, sőt, az egészség megőrzéséhez is elengedhetetlenek, és ez a gyermekek felnőttkorában is alapvető fontosságú lesz.

A sport segít a gyermekeknek feldolgozni a siker- és kudarcélményeket, és ez azért fontos, mert változó világunkban alkalmazkodni kell a körülményekhez, melyek sokszor nem nekünk kedveznek. Meg kell tanulnunk elviselni a váratlan eseményeket, és nem összeomlani a stressz hatására, hanem küzdeni!

Sportszerek ügyében forduljon hozzánk bizalommal, de bátran kereshet minket felnőtt sporteszközökkel, valamint játékokkal, fejlesztő játékokkal kapcsolatban is!

gyerek sportszer