DÍJAINK
       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Gyereksport-szer Kft.
H-P: 9-17:45 h között. T: 0626300688
Telefonos ügyfélszolgálatunk csak ebben az időszakban elérhető!!!
Ha nem ér el minket telefonon, kérjük küldjön emailt elérhetősége megadásával, és visszahívjuk, vagy levélben válaszolunk.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.
H-P: 9-17:50 h között. 
Facebook oldalunk
Látogató számláló
2
9
5
0
9
9
0
Fizetési megoldás
Szűrés
Manufacturer
Ean
Delivery time

JÁTÉKOK

Főkategória >JÁTÉKOK

Ügyességi, kreatív és szórakoztató játékok, gyermeksportszerek különböző korú és érdeklődésű lányoknak és fiúknak. Építőjátékok, játékhangszerek, fajátékok, kerti játékok és még megannyi nagyszerű termék a minőség és a megfizethetőség jegyében. Nincsenek többé unalmas délutánok, ha kéznél van ezekből néhány. Ajándékötletnek is bármikor megállják a helyüket alkalomtól függetlenül – böngéssz webáruházunk palettáján, ha pedig kérdésed van, bátran keresd ügyfélszolgálatunkat, akik segítenek majd!


18 új
18 termék
STAR WARS
24 új
30 termék
VEGA Játékok
18 új
35 termék
LEXIBOOK
4 új
4 termék
Playfun
7 új
12 termék
PRIME 3D
8 új
22 termék
Lány játékok
1 termék
Fajátékok
1 új
1 termék
Interaktív Fejlesztő
3 új
7 termék
Autók, járművek
1 új
14 termék
Bébi játékok
1 termék
Építőjátékok
5 új
12 termék
Kerti játékok
7 új
8 termék
Vízi játékok
2 új
31 termék
Társasjátékok


Játékok gyerekeknek az élményszerzés és fejlődés jegyében

Mivel a játékhoz leginkább az önfeledt szórakozás és felhőtlen móka élményét társítjuk, hajlamosak vagyunk megfeledkezni a hasznosságáról. De éppen ez a játék lényege: amellett, hogy kimeríthetetlen örömforrás, erőfeszítésmentes, nem tudatos módja a tapasztalatszerzésnek, tanulásnak.

Játék közben a gyerek új dimenzióba kerül: nyitottá és fogékonnyá válik, a valós körülmények korlátaira fittyet hányva barangol a képzelet határtalan birodalmában, ezalatt pedig észrevétlenül sajátítja el azokat a készségeket, gyűjti össze azokat az élménymorzsákat, tapasztalatokat, amelyek az élet különböző helyzeteiben fontos iránytűként szolgálnak majd.

 

Hogyan hatnak a játékok a személyiségfejlődésre?

Az egészséges személyiségfejlődés szempontjából nélkülözhetetlenek a külső ingerek, amelyek különböző agyi területeket stimulálnak. A különféle játéktípusok a személyiség más-más részeit fejlesztik, mozgatják, ezért a komplex hatás kedvéért érdemes többféle játékot is tartani otthon. Kreatív, mozgásfejlesztő vagy éppen szerepjáték? Webáruházunkból minden fajtából választhatsz kedvencet, így mindig azt vehetitek elő, amihez a gyereknek éppen kedve van.

A szerepjátékok például segítenek a nemi szerepek játékos elsajátításában, hiszen lehetőséget jelentenek a gyerekek számára, hogy utánozzák a környezetükben élő felnőttek gesztusait, megnyilvánulásait. A lányok körében népszerű babák és a fiúk szobájából elmaradhatatlan játékautók egyértelműen kiállták az idő próbáját, és a szerepjátékok legkedveltebb kellékeivé váltak.

A társasjátékok a kognitív funkciók fejlesztése mellett a közös időtöltés élményével ajándékozzák meg a családot. A kreatív játékok tovább tágítják a gyerekek gondolkodási képességének terét, és szabad utat nyitnak az élénk gyermeki fantázia kibontakozásának.

A mozgásos képességek fejlesztése elengedhetetlen gyermekkorban, amelynek legkiválóbb módja a sportolás. A sportok világával érdemes minél korábban megismertetni a gyereket, hiszen így életének természetes részévé válik a mozgás. A mozgásfejlesztő eszközök mellett ajánljuk minőségi gyerek görkorcsolyáinkat, amelyek közül egyes modelleket jégkorcsolyává alakíthatsz, így máris két sporttermékkel gazdagíthatod a kis poronty életét.