Kategóriák

Kategóriák

DÍJAINK

       Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett
Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Elérhetőségek

Gyereksport-szer Kft.

A nyári szabadságolások idején
Július 1-től Augusztus 31-ig a telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
A fenti időszakban ha kérdése, észrevétele lenne, kérjük küldjön emailt.
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. Interspar áruházon belül, főbejárattó jobbra az első üzlet.
H-P 10-18 h között. 

Facebook oldalunk

Látogató számláló

2
3
7
0
6
7
5

Fizetési megoldás

Termék részletekLépegető kavics, fa A-Sport

-2%
Lépegető kavics, fa A-Sport
1 790 Ft
Internetes ár: 1 750 Ft
A terméket ajánljuk fejlesztésre, iskolák óvodák, fejlesztőközpontok, intézmények részére is!
Lépegető kavics, fa
Technikai adatok:
- Ajánlott: 3 éves kortól
- Fa lépegető kavics.
- Átmérője: 10 cm.
- Egyensúlyozó eszköz, mely javítja a koordinációs képességet.
- A lépegetés közben a talp izmai is edzhetők.
- Mennnyiségi egység: db
 • Az egyensúlyérzék!
  Az első érzékszerv, ami a méhen belüli életben kifejlődik, az egyensúlyszerv. A látással is közvetlen kapcsolatban áll.
  Nagyon fontos az egyensúlyérzék folyamatos fejlesztése, karbantartása.
  Állandóan kificamítja a bokáját? Képtelen egyik lábán megállni anélkül, hogy elesne? Fejlessze egyensúlyát!
  Kétségtelen, az egyensúlyérzék fejlesztése gyermekkorunkban alapozódik meg, azonban felnőttkorban sem hanyagolható el.
  Jól összerendezett mozgással elkerülhetők a háztartási balesetek, ráadásul az alábbi gyakorlatok elvégzése után testünk-lelkünk felfrissülhet.

  Mai életformánk különösen igényli a mozgást. Ellenkező esetben szervezetünkben lerakódnak a salakanyagok, testszerte elmeszesedhetnek az érfalak. Egyensúlyi állapotban megváltozik a szervezet vérellátása, ez hat az anyagcserére, a vegetatív idegrendszerre, a hormonrendszerre tehát az egész test szabályozására.

  A koordinált izommozgáshoz az izomrendszert egyensúlyban, edzésben kell tartani. Az idegtónus fokozása hat az izomtónusra, a keletkező vérbőség a keringési rendszert javítja. Ha nem megfelelő az izomtónusunk, rossz a vérkeringésünk, ennek gyakori következményei a végtagfájdalom és különféle mozgászavarok. Ettől pedig rossz lehet a közérzetünk.

  Kutatók megfigyelték, hogy a figyelemzavar szoros összefüggésben van az egyensúlyrendszerrel. A jól mozgó ember nem szédül, elkerülheti a háztartási baleseteket, könnyebben teljesít a munkahelyén vagy az iskolában, mivel szellemileg is frissebb. Kísérletekkel igazolták: a kisgyerekeknek nemcsak az észjárásuk fürge, ezzel együtt a fejmozgásuk is intenzívebb, mint a felnőtteké. Egyszerű a magyarázat: a mozgástól jobb az agy érellátása, ez pedig fokozza a szellemi teljesítőképességet.

  Sok felnőtt főleg negyvenen túl szeretné, ha több dologra futná energiájából, teljesítőképességéből. Alábbi tornánkkal ez is elérhető.

  Az egyensúlyérzék fejlesztésére szolgáló gyakorlatok két nagy csoportját különböztetjük meg: dinamikus és statikus mozgássorokat. Az előbbibe tartoznak a forgások, futások, pörgések, nagyobb teret igénylő helyváltoztató mozgások. Az utóbbiak közé pedig az úgynevezett tartásos gyakorlatok, amikor egy pozíciót kell hosszabb ideig tartani, így a tornához kisebb tér is elegendő.

  Lehetőleg reggel tornázzunk, így egész napra garantált a jó közérzetünk, frissességünk. Ruhánk legyen kényelmes, szükség esetén lazítható. Naponta tíz percet érdemes rászánni a tornára, amelyet célszerű változatosan összeállítani. Az itt leírt gyakorlatok előtt feltétlenül melegítsünk be, ennek az a célja, hogy pulzusszámunk megemelkedjen. Fussunk helyben, szökdeljünk, csináljunk néhány lábemelést, fejkörzést. A megadott feladatsor végén pedig ne feledkezzünk meg a levezetésről, erre kiválóak a légző gyakorlatok.
  Neked van gimnasztika labdád? Gondoltál már arra, milyen sokrétűen játszhatna vele gyermeked?
  Az egyensúlyérzék és a testtartási reflexek fejlesztésére is kiválóan alkalmas, 5-6 hónapos kortól minden életkorban.
  A lépegető henger, gólyaláb, háromkerekű, futóbicikli, billenő lap és társai (oldalunkon ezek a termékek megtalálhatóak!)széles lehetőséget kínálnak lábbal történő haladásra a különböző korú gyerekeknek.
  Csúszda, mászókák, kötéllétra, gyűrűhinta, ugrókötél – egytől-egyig mind vonzó eszköz, ami a mozgáson keresztüli képességfejlődés alapja.
  Ha felkínáljuk a lehetőséget, kritikától és erősködéstől mentes örömteli játékra invitáljuk gyermekeinket, bizonyosak lehetünk abban, hogy nem lesz szükség vontatókötélre, ami a tévé elől elrángatja. A természet is számos lehetőséget kínál: fára csimpaszkodni, kidőlt faágon lépegetni, köveken egyensúlyozni, fűben-hóban- domboldalon hemperegni vidám dolog. Legyen játszóruha, amire nem kell vigyázni, és kapjon tőlünk valódi érdeklődést, odaadó figyelmet, biztatást, hogy kedve legyen kipróbálni mindazt, amit lehet és érdemes.

 • Wsfind Kategória
  6727
  Cikkszám
  010060000086
  Tömeg
  1 kg/db

Személyes átvétel kizárólag értesítés után! (Interspar Áruházon belül)